| اطلاع رسانی > اخبار >
.: اخبار

اعلام نتایج مقالات برتر دومین کنفرانس ملّی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» جهت معرفی به ژورنال

لیست مقالات برتر دومین کنفرانس ملّی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» طبق نظر کمیته‌های ناظر نشست‌ها و کمیته‌ی علمی کنفرانس به شرح ذیل اعلام می‌گردد.

ادامه مطلب1395/12/09

اعلام نتایج نهایی بررسی مقالات دومین کنفرانس ملّی «بازی‌های رایانه‌ای؛‌فرصت‌ها و چالش‌ها»

با تلاش‌ها و پیگیری‌های مستمر دبیرخانه‌ی دومین کنفرانس ملّی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» و همکاری همدلانه‌ی داوران گرامی، نتایج داوری مقالات در کمتر از 2 هفته آماده شده است.

در این دوره مجموعاً 138 مقاله دریافت شد که با ارجاع به 110 داور از اعضای هیأت علمی دانشگاه‌های مختلف داخل و خارج کشور و انجام بیش از 400 داوری، در نهایت 93 مقاله مورد پذیرش قرار گرفت که 60 مقاله به‌صورت پوستری و 33 مقاله به‌صورت شفاهی ارائه خواهند شد.

ادامه مطلب1395/11/03

برنامه سخنرانی‌های دکتر نور شاکر در دانشگاه‌های کشور

به استحضار پژوهشگران عزیز می‌رساند، طی هماهنگی مرکز تخصصی بازی‌های رایانه‌ای دانشگاه اصفهان با دانشگاه‌های تهران و شهید بهشتی، خانم دکتر نور شاکر استادیار دانشگاه آلبورگ کپنهاگن دانمارک و از پژوهشگران بنام حوزه‌ی گیم که مهمان دومین کنفرانس ملّی «بازی‌های رایانه‌ای؛ فرصت‌ها و چالش‌ها» در دانشگاه اصفهان هستند، در تهران نیز سخنرانی‌هایی خواهند داشت.

ادامه مطلب1395/10/30

حضور پژوهشگران برتر بین‌المللی در حوزه بازی‌های ویدیویی در دومین دوره از کنفرانس بازی های رایانه ای

به منظور افزایش بار علمی کنفرانس و با پیگیری‌های انجام شده از سوی کمیته برگزارکننده، در این دوره از کنفرانس سعی می‌شود از حضور پژوهشگران برتر بین‌المللی در حوزه بازی‌های ویدیویی استفاده شود...

ادامه مطلب1395/10/25